24t vakttelefon776 77 000

Høytrykks Vakta

Jobb hos oss?

Høytrykksvakta er ledende i Tromsø på rørinspeksjon, trasésøk, trykkprøving og høytrykksspyling/rensing av rør. Vi ble etablert i 1988, men har røtter som inspeksjonsfirma i Tromsø helt tilbake til 1978.

Våre dyktige medarbeidere inngår i en 24-timers vakttjeneste, slik at vi kan hjelpe bedrifter og husholdninger raskt når problemer som lekkasjer, frosne eller blokkerte rør oppstår.

Vi tilbyr også gravetjenester, legging av nye rør og påkobling til offentlige og private vann- og avløpsnett. Vi har mange fornøyde kunder som får hjelp av oss. Nå ønsker vi oss flere dyktige medarbeidere som kan tilby rørarbeid av høy klasse.

 

Varme og bad
Høytrykksvakta er en del av rørleggerkjeden Varme og Bad. Vi har lang erfaring som rørlegger i Tromsø og har spesialisert oss som gode servicerørleggere. Vi rykker gjerne ut på kort varsel, men hjelper også kundene med tradisjonelle rørleggertjenester i forbindelse med nybygg, vedlikehold og renovering.

 

Dette kan vi tilby deg
Som ansatt i Høytrykksvakta får du en rekke spennende og varierte oppdrag hvor du må bruke din fagkunnskap for å hjelpe kundene. Vi er opptatt av kompetanse. Derfor tilbyr vi kursing til alle våre medarbeidere og vi stiller som krav at alle våre rørleggere skal ha ta våtromssertifikat.

Som ansatt i Høytrykksvakta blir du en del av vårt team av dyktige medarbeidere. Vi er opptatt av at Høytrykksvakta skal være en trivelig arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Derfor står vi på sammen og vi har det ofte gøy på jobb. Som ansatt i Høytrykksvakta blir du en viktig del av vårt felleskap.

 

Lærlingplass
Høytrykksvakta er en godkjent lærlingbedrift. Vi tilbyr lærlingplasser innen rørleggerfaget i samarbeider med ORIN - opplæringskontoret for rørleggerfag i nord. Vi tar ikke inn lærlinger og søknader direkte, alt går gjennom opplæringskontoret. De tar imot og behandler søknadene. De tar også den direkte kontakten med kandidatene, før vi i Høytrykksvakta plukker ut aktuelle lærlinger til samtaler med oss.

 

Så hvorfor vente?

Om du har lyst til å bli en del av vårt lag kan du sende oss noen ord om deg selv og fortelle hvilke tanker du har om fremtiden.

 

Søknader sendes til:
Daglig leder Per Olsen
E-post: per@htvakta.no 

Høytrykksvakta AS
Ringveien 1
9018 TROMSØ

smallIcons